Blog

Modele de mese si scaune din lemn

Modele de mese si scaune din lemn

Uncategorized0 comments

Set masă + 6 scaune culoare stejarset masă + 6 scaune culoare prelucrare vă Punem la dispoziţie, mari şi MICI, de aceea, fie că doriţi un set de masă şi scaune pentru întreaga Familie sau un set mai mic pentru bucătărie, la JYSK veți găsi cu Siguranţă mai multe opţiuni inter de l`esante. Pentru o Serie întreagă de m. se pot achiziţiona extensii intercalate, acestea reprezentând o soluţie pratiă atunci Când aveţi Musafiri şi vă trebuie spaţiu suplimentar la masă. Dacă sunteţi mulţumit de Masa şi scaunele pe care le aveţi deja, puteţi achiziţiona o masă ori scaune distinct. Va oferim Masa lemn sau n. lemn; Masa lemn masiv si m. lemn masiv la pret de producator. JYSK vă oferă o gamă variată de SetUri de masă şi scaune, de aceea, veți găsi cu Siguranţă unul Care să corespundă nevoilor DVS. Timpul petrecut la masă Este, DIN multe privinţe, momentul central Al Zilei. Aici putem să stăm şi să ne relaxăm după o zi de Muncă grea, bucurându-ne de o cină Bună. Este important să avem un set de masă şi scaune Care să completeze decorul, Dar, înainte de toate, Masa şi scaunele trebuie să fie confortabile.

Suntem o Firma producatoare de didin lemn masiv Care vindem si en ligne aceste Piese de mobilier. Aceste m. sunt fabriquer din lemn de FAG aburit. DIN Punct de l`al designului, toate aceste à picioare drepte din lemn m… JYSK vă Pune la dispoziţie SetUri de masă şi scaune Într-o gamă variată de materiale, inclusiv pin, FAG, stejar, frasin, eucalipt, Cu finisaje cu Luciu intens, sticlă, Metal, Material Textil sau imitaţie de piele. Masa lemn masiv + 12 scaune cu Spatar. Masa lemn masiv + 12 scaune cu Spatar. Profesionalismul de Care Dam dovada de peste 20 Ani este Cheia Care STA la baza unei Munci depuse de angajatii nostrii. Mesele si scaunele sunt Lucrate de Noi DIN diferite esente de lemn masiv, de o durabilitate indelungata si o calitate superioara. De asemenea, dumneavoastra puteti Veni cu propriul modèle, iar echipa Noastra va realiza totul Pen…….. Inaltia la fiecare Masa este de 80 cm, iar dimensiine blatului variaza in functie de Model, Dar la comanda putem confisona si la dimensiunile pe care le doriti dvs.

Fiecare Tip de Masa poate fi pentru 4, 6, 8, 10 sau 12 persoane. Culorile disponibile pentru m. sunt: FAG, NUC, cires, stejar, wengé. Suntem producator de Marty bucatarie, le maître de la gastronomie, le maître de vie, Masa sufragerie, Masa bucatarie, Masa dining, Masa Living, le maître de bucatarie, le maître de sufragerie, Masa de sufragerie, Masa de bucatarie.

Comments are closed.

Leave a Reply